• Standaard header

Rutger Siebbeles

Mijn naam is Rutger Siebbeles en ik ben personal trainer en voedingscoach.

Als jonge en enthousiaste sportliefhebber raakte ik geïnteresseerd in sport en voeding welke het beste bij een atletisch en gezond lichaam past. Hierdoor ben ik in mijn tienerjaren in de wereld van fitness gerold. In eerste instantie was het de bedoeling om een gespierd lichaam te bouwen en met zware gewichten te trainen. Pas later ging ik de theorie begrijpen achter de progressie en ontstond de reis naar meer kennis en meer vaardigheden. Zo is mijn studie naar fitness en voeding begonnen.

Ik heb de opleiding Sports Nutrition gevolgd om zelf de juiste voeding mijn training te kiezen en om anderen hierin goed te kunnen begeleiden. Verder heb ik verschillende gymnastics cursussen gevolgd om te leren hoe men optimaal kan trainen met eigen lichaamsgewicht. Ik beoefen veel gymnastics omdat zich hierin een wereld van kennis en mogelijkheden schuilhoudt met betrekking tot een sterk en gezond fysiek. Bij gymnastics gaat het om een combinatie van kracht, balans en mobiliteit. Naast gymnastics ben ik gespecialiseerd in krachttraining en het toepassen van de juiste voedingsschema’s op de juiste momenten bij cliënten. De combinatie van deze twee zorgt voor een goed uitgangspunt voor het behalen van resultaat. Ik heb de afgelopen jaren veel mensen begeleid naar hun fysieke doelen en ondervond dat het delen van kennis en vaardigheden mij veel energie geeft.

Mijn passie is om mijzelf continu te verbeteren op het gebied van sport en door de kennis en expertise cliënten op een effectieve en leuke manier te helpen met het behalen van hun doelen.

Het meest belangrijke blijft altijd resultaat maar resultaat komt pas wanneer iemand consistent met voeding en training bezig is. Dit kan alleen wanneer iemand zonder tegenzin elke keer weer opnieuw de gym binnenstapt. Om deze reden vind ik het belangrijk dat cliënten met plezier komen trainen bij Physicum. Ik sta voor doelgericht trainen zonder nonsens. Je mag van mij verwachten dat er alles aan doe om je zo goed mogelijk te helpen mits er 100% commitment is van de andere kant!

Nieuws

 • Per augustus 2017 zit Physicum op het Emmaplein 2

  Physicum is verhuisd! Per augustus 2017 zit Physicum aan het prachtige pand ...

  Lees meer
 • Tip van de week -Lifestyle: Van weten naar doen

  Tip van de week -Lifestyle: Van weten naar doen We weten allemaal ongeveer w...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie

  Wil jij van je blessure af? Kijk of wij wat voor jou kunnen betekenen!

  Lees meer
 • Lidmaatschapstest

  Doe de Lidmaatschapstest!

  Weten wat bij jou past? Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschapsadvies op maat.

  Lees meer
 • Personal Training

  Personal Training

  Wil jij jouw doelstelling behalen en wil je daar professionele hulp bij? Maak kennis met personal training bij Physicum!

  Lees meer
 • Ilse

  "Absoluut tevreden over de behandelingen van deze jongens. Voor mij een nieuwe manier, maar zeer effectief!"

  Ilse
 • Eric

  "Deze jongens en dame zijn enthousiast en weten waar ze over praten. Begonnen in 2015 en ik ga voorlopig nog wel even door!"

  Eric
 • Andrea

  "2 of my best decisions of 2016 were to start the semi-personal plan and do it again. I am SUPER happy with the results! TY!"

  Andrea
 • Arjen

  "Fijne trainers die precies je grenzen kennen, en dan helpen om ze te verleggen!"

  Arjen
 • Leonie

  "Na slechts enkele sessies zijn mijn problemen verholpen. Iets wat verschillende (klassieke) fysiotherapeuten niet is gelukt."

  Leonie
 • Owin

  "In een korte periode goede resultaten bereikt (vind ik zelf) door effectief te trainen in plaats van alleen fanatiek."

  Owin
 • Karen

  "Physicum zorgt voor mij voor een perfecte combinatie van begeleid trainen en fysiotherapie. "

  Karen
 • Andrea

  "Beste investering die ik in mezelf had kunnen doen. Ik voel me na 6 weken fitter, strakker en sterker. Dank je wel"

  Andrea
 • Stijn

  "Topplek, persoonlijke begeleiding. Druk en toch in shape raken? Gegarandeerd spierpijn ;-)"

  Stijn